Lumea muzicala de sub pamant

De 2 zile am intrat in randul lumii ascultand muzica in deplasarile mele urbane. Daca pana acum pe strada preferam sa ma gandesc la ale mele, sa-mi pun ordine in ganduri si alte alea, iar in metrou ori citeam ori studiam oameni, cu ocazia noului meu telefon am inceput sa ascult si muzica preferata.

Nu va ganditi ca n-am ascultat niciodata muzica la casti, dar o faceam doar daca era neaparata nevoie, daca aveam piese de invatat pentru vreo repetitie. Acum insa mi-am facut un playlist scurt cu cateva cantecele ce ma binedispun oricand si am pornit la drum.

In metrou lumea-mi parea mai vesela, dar stiam ca e doar o iluzie creata de La vie en rose, varianta lui Armstrong. Cay’s Crays a lui Fat Freddy’s Drop mi-a amintit de workshopul din Anglia de anul trecut pe vremea asta si era sa nu ajung la timp unde aveam treaba(am uitat sa cobor). Pe aceeasi piesa astazi in pasaj la Unirii oamenii mergeau in sincron:P

Partea cea mai buna este ca nu mai aud anumite discutii ale celor din jur, partea proasta este ca odata iesita de la statia de langa bloc s-ar putea sa nu aud cainii latrand. Dar se regleaza de la volum.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: