Din nou despre stiri contra cost

N-a trecut multa vreme de cand comentam despre informatiile online contra cost, ca iar m-am trezit citind un articol despre cele 500 de publicatii ce se vor uni pe un portal unic pentru a posta stiri care vor putea fi accesate numai platind o suma de bani. Aceste informatii au aparut imediat ce Rupert Murdoch, deţinătorul NewsCorp, a vorbit despre plata continutului de presa online.

Detalii aici.

Si ca sa fim in trend, iata ca si la noi, specialistilor pe online le-a fost ceruta parerea despre succesul pe care l-ar putea avea in tara noastra introducea unei taxe, a unui abonament pentru romanii ce vor sa fie mereu la curent cu ultimele stiri.

Daniel Nazare, director editorial web Adevarul Holding, Orlando Nicoara, Managing Director MediaPro Interactive, Dragos Stanca, Managing Director F5, Realitatea Catavencu si Alin Zainescu, consultant în comunicare online si partener StatusPimp si-au exprimat parerile in acest articol din Adevarul

Anunțuri

2 răspunsuri

 1. Alina,
  Iti citesc de mult blogul si articolele din el. Niciodata cat timp romanul va putea „fura” nu se vor face bani din „contentul” cu plata. Incerc si eu sa ma lecuiesc de acest lucru, insa nu pot avand in vdere ca si eu sunt roman.
  Insa, chiar si asa, in cazul in care doresc ceva ce ma intereseaza si este restrictionat cu plata, voi plati.
  Insa, daca voi putea lua acest content fara bani, atunci fi sigura, si sa nu incerce cineva sa ma convinga de contrariu, ca as lua acest lucru fara sa platesc nimic.

  • In primul rand merci ca-mi citesti blogul.
   In al doilea rand ai dreptate, daca ti se ofera ceva gratis e evident ca accepti. Oamenii vor fi greu educati sa plateasca pentru ceva ce pana acum au primit gratis

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: