Sampanie si alte alea

Inca de prin septembrie, incepem sa ne preocupam de marele eveniment. Si tot auzim intrebarea „Ce faci de Revelion?” din ce in ce mai des. Unii, altii, care pleaca prin strainatate sau pe la munte isi fac rezervarile cu multa vreme inainte. Altii merg in cluburi, altii pe la casele prietenilor, etc. Mai sunt si unii carora le auzi disperarea dupa Craciun. Nu au stabilit nimic, nu stiu ce vor face, unde vor merge. Niciodata nu e panica, de fapt, intotdeauna se gaseste ceva de facut. Multe Revelioane neprogramate ies mai bine decat unele din timp planuite.

Anul asta Revelionul il voi petrece la Coyote Cafe. Cu baietii din trupa, Blue Motors si cu fetele de la Attitude. Si normal cu toti cei care vor fi acolo sa ciocnim un pahar de sampanie si sa aprindem un artific. Fara pocnitori ca nu-mi plac si suntem in club.

Daca n-ai ce face de Revelion 2011, da un telefon la Coyote si vezi daca mai sunt locuri. Daca nu, poate vii cu scaunul de acasa:P. Detalii gasiti pe facebook la pagina Coyote Cafe si Blue Motors.

Sa avem cu totii un an mai bun si sa petrecem frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: