In cautarea rochiei perfecte

de mireasa.

Ianuarie si februarie sunt lunile in care viitorii miri fac deciziile importante cu privire la marele eveniment.

Rochie de mireasa

Dupa alegerea restaurantului si a bisericii, care se fac cu cel putin un an inainte(de cele mai multe ori) pentru a face cea mai buna alegere, rochia de mireasa este urmatoarea pe lista. Asta, pentru ca nu e usor sa-ti gasesti „rochia”, de multe ori necesitand timp destul de mult si o buna documentare. De obicei, se porneste de la deja clasicul „search pe net” sau rasfoind revistele de specialitate. Din link in link ajungi la cateva magazine, iti notezi modelele preferate, apoi faci programarile si pornesti la probat. De cele mai multi ori, daca ai optat pentru o rochie de mireasa importata va trebui sa o astepti in jur de 3-4 luni in functie de brand.

Sa fi mireasa nu e nici pe departe usor, insa daca te organizezi din timp, nu vei mai avea niciun stres in apropierea nunti.

Targurile de nunti sunt foarte importante pentru a-ti face o idee generala despre cum vrei sa arate nunta ta, insa recomandarea noastra este sa nu te bazezi pe faptul ca odata cu targul iti vei gasi rochia, desi este posibil. Va trebui sa te inarmezi cu multa rabdare daca esti hotarata sa-ti gasesti rochia la targ. Fa totusi cercetari inainte, sa stii exact ce standuri te intereseaza. Va fi agitatie, multa lume si s-ar putea sa nu ai timp sa vezi tot ce ti-ai propus.

Pentru ca de obicei odata cu targurile, majoritatea furnizorilor au si reduceri, sfatul nostru este sa mergi la probe inainte de targ, iar la targuri sa mergi doar sa pui comanda pentru rochia de mireasa. Este dificil, mai ales iarna, cand esti imbracat cu foarte multe haine, sa probezi mai multe rochii la standuri diferite. In plus, este bine sa stii dinainte ce-ti doresti, pentru a nu lua o decizie gresita, in valtoarea evenimentului, presata de timpul scurt de la targ si de fascinatia reducerilor.

Rochie de mireasa

Un alt plus pe care il au probele la magazin, este ca odata cu programarea, vei beneficia doar tu de atentia specialistilor care te pot ajuta nu doar cu informatii despre rochia de mireasa si cu accesorizarea acesteia, ci si cu alte recomandari pentru ca evenimentul voastru sa fie complet si in perfecta armonie.

Blog post by Isa’dorable

Reclame

Un răspuns

  1. […] This post was mentioned on Twitter by AlinaMarin. AlinaMarin said: In cautarea rochiei perfecte #peblog http://tinyurl.com/267qpmn […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: