Ocupat

Astazi vreau sa vorbim despre o problema mai delicata. Unele dintre noi suntem cele care suferim din cauza acestei probleme, iar celelalte o cauzeaza. Ma refer la noi femeile. Si la toaletele publice.

Probabil ca fiecare dintre noi cand era mica se urca cu picioarele pe vasul wc-ului, pentru ca nu ajungeam, evident, si pentru ca toaletele din scoli erau infecte. Acum insa nu mai vad rostul acestei practici, care este in continuare foarte folosita de unele „doamne”.

Si mai mult, de fiecare data cand vad o toaleta f murdara nu pot sa nu ma intreb daca cele care nu s-au uitat in urma lor cand au iesit obisnuiesc sa faca acelasi lucru si acasa. Oare dincolo, la barbati, n-o fi mai curat?

Inca o nedumerire mai am. De ce femeile de serviciu spala doar culoarele dintre toalete inainte de inchiderea unitatilor respective si nu curata si mizeria din fiecare cabina, e un fel de pedeapsa sau cum?

Ma opresc, sa nu vi se faca rau.

3 răspunsuri

  1. Acelasi lucru ma intreb si eu…si totusi nu cred ca asa fac si acasa! Cel mai rau este ca se intampla si acolo unde ai presupune, cel putin din ceea ce-ti cer in momentul angajarii, ca sunt oameni cu cei 7 ani de acasa, care au trecut printr-o facultate, un master etc(scoli inalte ca sa le zic asa) si nu lasa prapad in urma lor…Vorbesc de toaletele pentru femei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: