Stiu ce ai facut la sfarsit de noiembrie…

Mai e putin si se termina si luna noiembrie. Intram pe ultima suta de metri a anului si tragem linie cu realizarile mai mari sau mai mici din 2009.

Dar timpul liber?Cum ti l-ai petrecut? Cate carti ai citit anul asta, la cate expozitii ai fost, cate spectacole ai vazut? Sau ai avut doar un concediu prin vara de care abia iti mai amintesti, iar in rest cate o iesire scurta la o cafea/ceai/bere dupa munca si poate din cand in cand cate o seara de club?

Inca mai poti bifa cateva activitati pe lista de lucruri facute in timpul liber.

Astazi de exemplu, orasul citeste din nou la Lecturi Urbane. Asa ca ia o carte si vino sa citesti alaturi de noi la metrou pe traseul Grozavesti – Dristor. Ne vedem pe peron la Unirii 1 la ora 19.00.

Daca nu incanta prea tare ideea, poti merge la expozitia de fotografie de moda a lui Alex Galmeanu. Vernisajul are loc incepand de la ora 19.00 la galeria Artmark. Mai multe detalii aici

Maine, miercuri 25 noiembrie va recomand un alt vernisaj – cel al lui Cristian Radu. Stiu ca e miercuri si sunteti obisnuiti sa mergeti la film, dar nu trebuie sa ratati expozitia iReadfaces.

Si pentru ca am recomandat doua expozitii si doar un eveniment despre carti, joi va propun sa mergeti la Gaudeamus, la Targul International de Carte. Cu siguranta veti pleca de acolo cu cel putin un volum . Si poate prindeti si ceva lansari interesante. Cand se lasa seara va puteti indrepta spre club Tribute unde Horia Brenciu aduce un tribute prietenilor. Varianta 2 pentru joi seara este lansarea albumului celor de la Jukebox, unde altundeva decat in club Jukebox.

E vineri, e weekend, trebuie sa fie petrecere. Din nou. De data asta am o singura varianta de club, dar cu 2 concerte. Trupa Asha & The Tribute Girls vor fi ca de obicei pe baricade la Tribute, iar Horia Brenciu este prezent pentru a doua seara consecutiv, de data aceasta cu un repertoriu dedicat dragostei.

Sambata mergeti la Observator. Duminica la circ. De cand n-ati mai fost?

Enjoy your week!

Lasă un comentariu